viernes, 2 de septiembre de 2016

7º PROYECTO


Pot ser mai ens hem preguntat qui ha viscut a casa nostra abans que nosaltres la habitéssim. Pot ser mai se’ns ha acudit pensar que altres persones van creuar-se per aquell mateix espai, en altres temps. Pot ser mai ens hem imaginat quins successos van passar, allà, en aquelles quatre parets. Pot ser...
És possible que hi hagi un vincle entre nosaltres i els anteriors habitants d’una mateixa casa? Si, pot ser. És molt possible que així sigui.
A Casa Margada va succeir, en el seu històric es pot verificar com tot està relacionat amb tot. La casa no la triem per casualitat, doncs com podrem comprovar en aquesta història existeix una poderosa força d’atracció en ella, que atrau energies similars. D’aquesta forma observarem com les vides de quatre famílies que no tenen res a veure, aparentment, i que només es troben separades pel temps, es converteixen en els protagonistes d’un relat de vida que acaba tenint continuïtat.
Totes aquestes experiències, amb la riquesa del sentir i el tramar, queden gravades en les parets de la llar. Al penetrar en la casa també descobrirem com està guardada per l’esperit del Vell Marot i la seva dóna, la Berta. El pastor, és qui escriu i registre en el seu valuós quadern de bitàcora, cada episodi, per tal que tothom ho recordi i així no oblidin que la casa es construeix per a ser una acollidora llar, i que assolir aquest foc, és la única finalitat, la responsabilitat de que això és doni, és sempre dels seus habitants.
Les famílies que s’han creuat pels passadissos i estàncies de Casa Maragda tenen la dita de poder llegir allò que l’esperit de la llar va deixar registrat en un interessant llibre ple de vida i oportunitats, ric de la bellesa que cada ésser humà va saber posar. Abraçant als guardians de la llar, estem abraçant la finalitat, així doncs, no permetem que mai els guardians hagin de marxar de la nostra llar a causa de les nostres accions. Escoltem el que volen dir-nos, per això, només has d’obrir la porta, entrar, observar, respectar i... comprovar com només quan canviem de sabates, estem preparats per construir la família que desitgem, la única que formarà part de la nostra veritable llar.
Vols entrar?










No hay comentarios:

Publicar un comentario